Nowa strona

Witamy wszystkich na naszej nowej stronie. Jest zbudowana od nowa więc posiada jeszcze niedociągnięcia w funkcjonowaniu niektórych funkcji - za wszelkie utrudnienia przepraszamy.

Pozostajemy do Państwa dyspozycji - nasz telefon: +48 58 301-95-72, nasz adres e-mail:  rospond@rospond.com.pl

Polityka Cookies

Ta strona internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google Inc. („Google“). Google Analytics wykorzystuje tak zwane „pliki cookie“, pliki tekstowe przechowywane na komputerze użytkownika, które umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z tej strony internetowej są zazwyczaj przesyłane na serwer Google w USA i tam przechowywane. Jeśli jednak aktywowana jest anonimizacja IP na tej stronie, Twój adres IP zostanie wcześniej skrócony przez Google w obrębie państw członkowskich Unii Europejskiej lub innych stron Porozumienia o Europejskim Obszarze Gospodarczym.

Tylko w wyjątkowych przypadkach pełny adres IP zostanie wysłany na serwer Google w USA i tam skrócony. W imieniu operatora tej strony internetowej Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach oraz świadczenia innych ze strony internetowej i usług internetowych wiąże się z operatorem strony. Adres IP dostarczony przez Google Analytics w ramach Google Analytics nie zostanie scalony z innymi danymi Google.

Użytkownik, który nie wyraża zgody na wykorzystywanie plików cookies (zastosuje blokadę plików cookies) powinien wybrać odpowiednie ustawienia w używanej przez siebie przeglądarce stron www. Proces wyrażania zgody na wykorzystywanie plików cookies różni się w zależności od używanej przez Użytkownika przeglądarki.Zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. nr 171, poz. 1800 z późn. zm.) użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików cookies do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki.

Jak zarządzać plikami cookies w popularnych przeglądarkach?

Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/pl/kb/ciasteczkaInternet

Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835/pl

Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647

Safari: http://safari.helpmax.net/pl/oszczedzanie-czasu/blokowanie-zawartosci/

Opera: http://help.opera.com/Linux/9.22/pl/cookies.html

Prawa autorskie

Wszelkie prawa do materiałów zamieszczonych w Portalu przysługują ADO. Portal podlega pełnej ochronie prawnej przewidzianej stosownymi przepisami prawa polskiego, w tym przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (t.j. Dz. U. 2006 r., nr 90, poz. 631 ze zm.) (dalej „Prawo autorskie”) oraz ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (t.j. Dz. U. z 2003 r., nr 153, poz. 1503 ze zm.)Treści i materiały zamieszczane w Portalu, oraz Portal jako całość, stanowią utwory w rozumieniu przepisów Prawa autorskiego i podlegają ochronie przewidzianej w tej ustawie. Bez uprzedniego i wyraźnego zezwolenia ADO kopiowanie lub dalsze wykorzystywanie materiałów zamieszczonych w Portalu, w całości lub w jakiejkolwiek części, jest zabronione. Wykorzystanie materiałów zamieszczonych w Portalu jest dopuszczalne wyłącznie na zasadach i w zakresie odpowiadającym własnemu użytkowi osobistemu,określonym w Prawie autorskim.Wykorzystywanie materiałów umieszczonych w Portalu w całości lub w jakiejkolwiek części w sposób niezgodny z zasadami wskazanymi powyżej stanowi naruszenie praw ADO i będzie podstawą do niezwłocznego podjęcia przez ADOstosownych środków prawnych przeciwko podmiotom je naruszającym. ADO zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian, wycofania lub modyfikacji funkcji lub właściwości Portalu, a także zaprzestania działalności, przeniesienia praw do serwisu oraz dokonania wszelkich czynności prawnych dozwolonych przez obowiązujące przepisy prawa. Wszelkie czynności dokonywane przez ADO nie mogą naruszać praw użytkownika.

Pozostałe informacje

Korzystanie z Portalu jest równoznaczne z akceptacją niniejszej Polityki Prywatności. ADO zastrzega sobie prawo do zmiany Polityki Prywatności, jeśli wymagać tego będą przepisy prawa lub zmiany wprowadzane w Portalu, o stosownych zmianach oraz dacie ich wejścia w życie ADO powiadomi Użytkowników, w szczególności poprzez jej zamieszczenie w Portalu w nowym brzmieniu. Użytkowników Portalu obowiązuje Polityka Prywatności w wersji aktualnie dostępnej w Portalu.

Ubezpieczenia Ubezpieczenie turystyczne to udany wypoczynek za granicą bez zmartwień o koszty leczenia lub inne koszty w razie wypadku lub poszkodowania innej osoby. zadzwoń +48 58 301-95-72 Zainteresowany...
Ubezpieczenie obejmuje
  • turystyczne
  • roczne
  • podróży służbowych
  • kosztów rezygnacji
Tani kredyt wakacyjny Zastanawiasz się czy stać Cię na wakacje w tym roku?
ODSETKI tylko  1,1 %  MIESIĘCZNIE !!!
Zadzwoń 123-456-789 Zainteresowany
Warunki
  • do 5000 zł bez zaświadczeń
  • wystarczy dowód osobisty
  • szybka weryfikacja

Partnerzy

  • Partner 7
  • Partner 1
  • Partner 2
  • Partner 3
  • Partner 4
  • Partner 5
  • Partner 6
Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez Biuro Podróży Rospond sp. z o.o. (Administratora) w celu: odpowiedzi na zadane pytanie, przekazywania informacji o oferowanych produktach i usługach, przekazywania informacji handlowej – w zależności od udzielonej przez Panią/Pana zgody. Wyrażenie zgody jest dobrowolne jednak brak zgody uniemożliwia nam udzielenie odpowiedzi. Zgoda może zostać wycofana w dowolnym momencie. Dostęp do danych mogą mieć usługodawcy, którym w drodze umowy powierzono przetwarzanie danych osobowych na potrzeby realizacji usług świadczonych dla nas, w szczególności takie podmioty, jak podmioty świadczące usługi IT - w zakresie niezbędnym do prawidłowego wykonania tych usług. Dane przechowywane są nie dłużej niż jest to konieczne do realizacji celów, dla których je zgromadzono, chyba że obowiązujące przepisy prawa wymagają dłuższego przechowywania. Okresy przechowywania mogą różnić się w zależności od celu przetwarzania. W przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych i otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej – do czasu jej wycofania. Przysługuje Panu/Pani prawo do dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania (poprawienia) danych osobowych, jeśli dane znajdujące się w naszym posiadaniu są niedokładne lub niekompletne; usunięcia danych, jeśli dane nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane i nie mamy podstaw do ich przetwarzania; prawo do ograniczenia przetwarzania oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (od 25.05.2018r.) W sprawach związanych z przetwarzaniem danych oraz realizacją praw przysługujących praw możne się Pan/Pani kontaktować się z Administratorem, kierując korespondencje na adres: Biuro Podróży ROSPOND Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, 80-826 Gdańsk ul. Ogarna 97/2 lub za pośrednictwem e-mail rospond@rospond.com.pl Więcej pod adresem: Informacjach o przetwarzaniu danych osobowych
Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Jeśli kontynuujesz przeglądanie, wyrażasz zgodę na użycie tych plików. Po zapoznaniu się z informacją kliknij znaczek "X" w celu zamknięcia okna. Polityka Plików Cookies